Kinderwinkel O'livia
Nieuwsbrief Kinderwinkel O'livia
zaterdag 24 oktober 2015

Totale leegverkoop bij O'Livia!

O'Livia houdt een totale leegverkoop!

Voor de kerstvakantie moet de winkel leeg zijn. Wees er dus snel bij! OP=OP
Let op; De winkel is alleen nog geopend op donderdag en vrijdag van 9.00 - 11.30 en 13.00 - 17.00 13.30-17.00uur.Tijden veranderen en O'Livia slaat een nieuwe weg in!

O'Livia stopt als winkel met reguliere winkeltijden.
Dat geeft ons de mogelijkheid om nog meer ideeŽn uit te voeren.


Op gezette tijden openen we de deur van onze bijzondere "POP-UP" Cadeau- en Woonwinkel. Een winkel gevuld met unieke, zelfgemaakte, ge-restylde, oude en nieuwe producten, voor jong ťn oud...tegen scherpe prijzen! Shoppen wordt zo een geheel nieuwe ervaring bij O'Livia; inspirerend en gezellig, met tijd voor voor koffie&thee met een lekkernij.

De mogelijkheid om te winkelen vanuit je eigen stoel in onze Webwinkel blijft bestaan.

De nieuwe werkwijze heeft ook een positief effect op de kwaliteit van onze Dagbesteding, voor (jong) volwassenen met een (verstandelijke) beperking. O'Livia kiest bewust voor een kleinschalige vorm en biedt daarom plaats aan maximaal 2 tot 3 cliŽnten per dag, voor enkele dagen per week. Zo is er veel persoonlijke aandacht en begeleiding. We bieden activiteiten aan die zijn gericht op zelfredzaamheid en deelname aan het productieproces door middel van creatieve werkvormen.. Zo dragen cliŽnten ook hun steentje bij aan de winkel. Daarnaast zijn we bezig met het ontwikkelen van speciale (werk)excursies bij bedrijven en openbare gelegenheden. Zo kan het zijn dat we koffie schenken in het Multifunctionele Centrum, afhankelijk van de mogelijkheden en interesses van de cliŽnt....

Voor meer informatie, acties en bijzonderheden van O'Livia;
- Meld je aan voor de nieuwsbrief: o-livia.nieuwsbrief
- Volg ons op facebook; Kinderwinkel O'Livia
- Neem contact met ons op; carla@o-livia.nl of 0511- 477 0300511- 477 030.

Tot ziens! We zien je binnenkort wel bij de leegverkoop...

Hartelijke groeten van Carla Faber
Kinderwinkel O'livia - Wil je je abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier