Over ons

 

O'Livia; Werk- en Dagbesteding met een Winkel

O’Livia is een familiebedrijf, gevestigd aan de doorgaande weg tussen Leeuwarden en Groningen (10km vanaf Leeuwarden). In 2007 openden we de deuren van onze kleurrijke kinderwinkel met de leukste, hipste en unieke kado’tjes tot volledige kinderkamers. Voor ons speciaal, daar we de familietraditie van een eigen zaak voortzetten in het ouderlijk pand. Wat eens begon als een hobby voor mij op zolder werd een eigen winkel met atelier van bijna 200m2.

 

In 2014 zijn we gestart met het uitbreiden van de winkel met kleinschalige werk- en dagbesteding voor (jong)volwassenen met een (verstandelijke) beperking. Wij wilden als ondernemers van een winkel meerwaarde leveren aan de maatschappij. Een verandering die heel goed aansloot bij het open karakter van de winkel met haar eigen atelier. Dat leek een grote stap, maar voor mij was het een langgekoesterde wens.

 

Ik ben namelijk opgegroeid met familieleden met een verstandelijke beperking. Vele zaterdagen kwamen mijn ooms en tante, op toerbeurt, bij ons thuis over de vloer. De keus om de MBO-opleiding Aktiviteiten Begeleider te volgen was snel gemaakt. De opleiding heb ik dan ook met veel inzet gevolgd. Door lichamelijke beperkingen als gevolg van een auto-aanrijding, was ik toendertijd niet in staat te gaan werken. Wijnzen en ik zijn getrouwd in 1997 en we kregen 2 jongens, Dirk en Thijs. Vele jaren ben ik gastouder geweest en in de weekends verzorgden we logeeropvang voor kinderen met een beperking om ouders te ontlasten.  Toen mijn schoonouders de zaak wilden verkopen, was dat mijn kans om als zelfstandige aan het werk te kunnen. Ons gezin werd nog uitgebreid met de komst van een dochter, Arianne. Nadat ik weer in contact kwam met mijn schoolvriendin ontstond het idee om de winkel met atelier te gaan combineren met werk- en dagbesteding. Mijn vroegere droom kreeg vleugels...

Eind 2015 hebben we ervoor gekozen om nog meer toe te leggen op de werk- en dagbesteding en is het winkelconcept komen te veranderen. De webwinkel blijft bestaan, maar voortaan zal de winkel een week lang per kwartaal open zijn voor klanten in plaats van op de reguliere openingstijden. Je zou het een Pop-up winkel of Saledagen van O'Livia kunnen noemen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van de zorg verbeteren én ook meer eigengemaakte en unieke producten leveren.

 

O'Livia wordt een winkel gevuld met unieke, zelfgemaakte, ge-restylde, oude en nieuwe producten, voor jong én oud...tegen scherpe prijzen! Shoppen wordt zo een geheel nieuwe ervaring bij O'Livia; inspirerend en gezellig, met tijd voor voor koffie&thee met een lekkernij in onze tea-room.

 

Woonwinkel O'Livia; Specialist in unieke producten uit het eigen atelier

Bij O'Livia kun je van alles vinden om je woning mee in te richten;
Meubels, Beddengoed, Behang, Verlichting en allerlei accessoires.

De meerwaarde van O'Livia zit in het eigen atelier, waar wij diverse produkten
maken. Deze kunnen ook geheel naar jouw wensen worden gemaakt. Elk produkt is uniek! 

Wij naaien o.a. beddengoed, plaids, kussentjes, trek-muziekdoosjes,
luxe verzorgingscapes, kruikenzakken, aankleedkussenhoesjes, opbergzakken en slingers.  

Sinds kort zijn we bezig eigen meubels en decoraties te vervaardigen. Ook restylen we oude meubels en goederen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en beslist UNIEK!

Wil je iets speciaals laten maken, dan kun je contact met ons opnemen.
Vele klanten gingen je voor, dus schroom niet naar de mogelijkheden te vragen!

 

Kraamkado'tjes

Ook kun je bij O'Livia terecht voor een origineel kraamkado. 
Wat je ook uitzoekt, je komt altijd met een bijzonder kado aan bij de pasgeborene.
Deze kun je ook door ons laten inpakken
en versturen (kadoservice).

 

  

O'Livia; Werk- en Dagbesteding met winkel
Rijksstraatweg 82
9254DK Hurdegaryp
FRIESLAND
0511-477030

carla@o-livia.nl
 

Kvk-nr; 01118943
BTW-nr; NL8199.27.661.B.01