Onze sterke punten

  1. Snelle levering
  2. Veilig betaald via iDEAL
  3. Verstuurd met TNT
  4. Afhaalpunt Hurdegaryp
  5. Gratis verzending bij bestelling vanaf € 75,-
  6. Gratis kado-service
  7. Maak en verstuur je online verlanglijst

Boxkleed

Speciaal voor jouw kindje een uniek ontworpen boxkleed? Dan ben je bij O'Livia aan het juiste adres. Zeg jij maar hoe je het wilt hebben en wij maken het voor je. Ook erg leuk om als kado te geven.

Als je bij O'Livia een boxkleed laat maken, bestaat deze uit 2 delen. Namelijk een hoes van 100% katoen met een uitneembaar boxmatras. Zo hoef je alleen het overtrek te wassen ipv van het gehele boxkleed, wat beter is voor het behoud van je wasmachine. Tevens met extra knoopveters aan het overtrek om te bevestigen aan de box, zodat je kindje niet onder het boxkleed rolt of uitglijdt.

Boxkleedovertrek of een boxmatras zijn los te bestellen. Mocht je een nieuwe hoes willen over het bestaande boxmatras, dan is dat altijd mogelijk. Is het boxmatras aan vervanging toe? Heb je een afwijkende maat box? Wij kunnen het je leveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden en een prijsindicatie. 

Mogelijkheid tot patchwork, naamsvermelding of kleurige applicatie. Heb je een geboortekaartje, die als inspiratiebron moet dienen....'Neem gerust contact met ons op of kom langs bij O'Livia.

Prijsindicatie; -Basis boxmatras 80 x 100 x 3 cm ; €29,95 ; anti-allergisch met katoenen tijk

                    -Boxkleedovertrek vanaf €49,95

                    -Afwijkende maten; prijs opvraagbaar

Boxkleed - inspiratie